Vedati cinik me banorët: Jam këtu ndoshta me banorë të gabuar dhe të nivele të ndryshme

PRIMe i sontem i BBV Kosova ishte i zjarrtë, ku Vedati shpalosi disa kritika dhe opinione të tija, ai tha “Jam këtu ndoshta me banorë të gabuar dhe të nivele të ndryshme.”

Xhuli dhe Stresi duket se ua kanë bërë një “prank” banorëve.Një mendim lidhur me këtë i është kërkuar edhe Vedatit.

Vedati në komentin e tij u shpreh se ky është format i tilë që kërkon lojëra të tilla.

Madje ai ndër të tjera ai tha se ndoshta edhe është në vendin e gabuar pasi disa nga banorët nuk janë niveli i tij dhe nuk po e gjen veten.

Aktori tha se disa prej tyre edhe nuk njihen fare për publikun.

Kjo deklaratë nxiti debate por jo me banorët por me moderatorin dhe opinionistës.Ndër të tjera ai tha se opinionistës shpesh po e luajnë rolin e banorëve.

Në fund të fundit në një televotim veqmas, ku publiku vendosi që Vedat Bajrami vazhdon garën./TeleshkronjaPost/