Xhuli i thotë Vedatit: Vajzat e reja dëshirojnë çanta, të mençurat duan investime

Vedati Bajrami dhe Artani e kanë ngacmuar Xhulianen se nuk ka shumë shpenzime si person.

Ajo e ka vazhduar shakanë duke thënë se ajo nuk ka nevojë që dikush t’i blejë çanta, ajo deklaroi se dëshiron investime, shkruan Teleshkronja Post.

“Vajzat e reja dëshirojnë çanta, të mençurat duan investime, o Vedat”, ka thënë Xhuli./TeleshkronjaPost/