Xhuli-Vedatit: E këqyrim qysh del prej këtu, nivelin tregoje jashtë e jo këtu (VIDEO)

Sonte ka pasur edhe një diskutim mes Xhulit-Xhuliana Nura dhe Vedat Bajrami në PRIME të Big Brother VIP Kosova, shkruan Teleshkronja Post.

Xhuliana i ka thënë Vedatit që nivelin ta tregojë jashtë, e jo në BBVK.

“E këqyrim qysh del prej këtu, nivelin tregoje jashtë e jo këtu”, është shprehur Xhuli.