Xhuliana: “Femra mund të flejë me një mashkull pa thënë se është në lidhje”

Xhuliana dhe Alisa kanë diskutuar për lidhjet romantike në shtëpinë e Big Brother Kosova.

Derisa Alisa thoshte se u paragjykua shpesh për shkak të bashkëjetesës me Urimin para fejesës, Xhuli tha se një femër mund të flejë me një mashkull në një shtrat, pa thënë se është në lidhje.

Ajo mori shkas njohjen e saj me Atdheun brenda shtëpisë, për të cilën banorët i kanë thënë se është marrëdhënie e krijuar./TeleshkronjaPost.com/