Zyrtare: Këta janë tre banorët më të preferuar të publikut në Big Brother Kosova

Zarfi i parë në edicionin e dytë të Big Brother VIP Kosova 2 ka ardhur dhe janë zgjedhur tre favoritët e parë të edicionit të dytë.

Këtë ishte me tre banorët e preferuar përgjatë këtyre ditëve sa ka nisur formati më i madh televiziv në vend, transmeton TeleshkronjaPost.

Përmes televotimit publiku tre banorët më të preferuar ka zgjedhur: Edona James, Gani Gërmia dhe Blero.

Ndërkaq, dy më pak të preferuarit janë Blerando dhe Brikenda.