ZYRTARE: Shtëpia ka dy banorë të preferuar, janë me imunitet!

Publiku zgjodhi Luizin dhe Armaldon si dy nga banorët më të preferuar në shtëpi. Këta të dy do të kenë imunitet gjatë kësaj jave, që do të thotë nuk dalin në nominim.

Armaldo: Ndihem shumë i kënaqur. Kjo është një lojë që rrotullohet si portokall. Në qoftë se diçka nuk shkon në lojë, nuk do të thotë që aty mbaron loja. Çdo kush duhet të ringrihet dhe të luajë sërish.

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post