10 vite i lidhur me vajzën e Jozefina Topallit, Luizi i tregon Kiarës pse u ndanë

Kiara duke u interesuar për jetën e Luizit e ka pyetur sa herë është dashuruar në jetë.

Kiara: Luiz sa herë ke qenë i dashuruar në jetën tënde? Po të pyes seriozisht tani

Luizi: Vetëm një herë ka ndodhur dhe ka zgjatur me vite. Tani u shua sepse u ftoh dhe detajet do t’i tregoj kur të dalim jashtë. Vetëm një herë kam ndier por u ftoh marrëdhënia dhe shkuam drejt ndarjes.

Detajet do i tregoj jashtë por gëzoj respekt./ TeleshkronjaPost.com

, Teleshkronja Post
, Teleshkronja Post