Egzona ka nevojë për ndihmë, i duhen 30 mijë dollarë për trajtim

Egzona, nëna e tre fëmijëve, së fundmi është diagnostikuar me një problem në zemër, për trajtimin e saj i nevojiten 30 mijë dollarë, e pamundur për familjen time. Nuk mund të përballoj kaq shumë.

Shpresojmë që përmes kësaj platforme njerëzit ne GoFundMe të na ndihmojnë ta shërojmë atë dhe që fëmijët e saj ta shohin përsëri, Ata vërtet kanë nevojë për nënën e tyre të shohin përsëri të shëndetshme!

Kontrollat i ka bere ne Tirane. Mjeket e Tiranes e kan rekomandu qe trajtimi te behet ne Turqi
Ne me kushtet qe gjendemi ne kosove dhe me realitetin tone eshte e pa mundshme qe te perballoim kete kosto. Me dhimbje dhe veshtersi kerkoj ndihmen nga ju qe keni mundsi te ndihmoni. Zoti ju shperblefte dhe te keni gjithnje familjen shendetin e mire./TeleshkronjaPost/