Dëgjojeni Maestron duke folur anglisht, shkrihuni së qeshuri (VIDEO)

Sot gjatë ditës në muhabet e sipër mes Maestros dhe Kristit, filluan të flasin në gjuhë angleze mes tyre.

Maestro duke provuar ti mësoj ca fjalë, bënta disa skena më të vërtetë qesharake dhe humoristike ku shkaktonte të qeshura tek banorët, shkruan Teleshkronja Post.

Ja video ku maestro i bën për të qeshur banorët: