‘Kush je ti që ndërhyn?’, Kiara dhe Luizi diskutojnë sërish: Si banore nuk të llogaris hiç [VIDEO]

Luizi dhe Kiara kanë diskutuar sërish me njëri-tjetrin. Luizi i ka kërkuar Kiarës të mos ndërhyjë kur ai është duke folur me të tjerët.

Teksa moderatorja i ka thënë se është banore në atë shtëpi, Luizi i është kthyer se si banore nuk “e llogarit hiç”.

Luizi: Kush je ti që ndërhyn mes meje dhe një tjetri?

Kiara: Unë jam banore këtu dhe do ndërhyj i dashur

Luizi: Je banore?

Kiara: Po, do ndërhyj kur shoh diçka që nuk më pëlqen.

Luizi: Nëse ndërhyn si banore nuk të llogaris hiç, nëse ndërhyn si Kiara aty unë e mbylli gojën. Ti si ndërhyve?

Kiara: Si banore dhe si Kiarë Luizi: Nuk mund t’i bësh të dyja./TeleshkronjaPost/