Olta Gixhari e frikësuar, thotë se sapo ndodhi tërmet [VIDEO]

Që nga prime-i ku banorve të BBVA, iu tregua nga produksioni për tërmetin e rëndë në Turqi, Olta e ka marr me shumë frikë, transmeton TeleshkronjaPost.

Së fundmi në një video të shkurtër teksa vajzat pritnin me radhë për të hyrë banjo, Olta ka shokuar duke thënë shumë e sigurt se është duke ndodhur tërmet.

“Hë tërmet, po po, u tunda unë, ishte tërmet e ndjeva, e parandjeva, ishte kështu poshtë lartë”, shprehet Olta shumë e shqetësuar.

Derisa banorët e tjerë që ishin me të ia thoshin se nuk ka tërmet dhe se e ka nga lodhja.

Nuk dihet nëse ka qenë e vërtet ajo se çka ka ndjerë Olta, apo e ka vetëm nga frika? /TeleshkronjaPost/

@bigbrotheralbania50

♬ original sound – Big Brother Albania Vip

Shiko VIDEON KËTU.